Élmény ajándékba!

Amikor karácsonyi ajándékot választunk egymásnak, mindig ugyanazt szeretnék: valami emlékezeteset, amivel ki tudjuk fejezni azt, hogy mennyire fontosak vagyunk egymásnak. Egy emlékezetes ajándékot keresünk, olyat, ami igazi élmény és sokáig szerettünkkel marad. Az élmények vásárlása helyett gyakran azonban tárgyakra költjük a pénzünket, mert úgy gondoljuk, hogy egy koncert vagy egy vacsora gyorsan véget ér, viszont egy ruhadarab vagy egy új táblagép sokáig megmarad. Azonban ez nem így van! Az élmények nagyobb és hosszabb ideig tartó örömet okoznak, emlékezetesebbek, sőt még a rájuk való előzetes várakozás is kellemesebb, mint a tárgyak vásárlásakor.

Kérje ingyenes ajánlatunkat és ajándékozzon emlékezetes élményt!

A privát szakács az igazi élmény receptje

Egy privát szakács megfizethető élmény, és olyan ajándék, mely különleges és mindig személyreszóló. Válogatott séfjeink gondoskodnak arról, hogy szeretteik konyhályában, kertjében vagy teraszán tudjanak új formába öntve élvezni egy romantikus vacsorát vagy vidám vendégséget.

 sefplaza karácsony

Hogyan működik?

A rendelés egyszerű zajlik: az Ön feladata csupán az, hogy felveszi velünk a kapcsolatot és mi 48 órán belül visszajelzünk, hogy leegyeztessük a részleteket vagyis melyik szakács tetszett meg az oldalunkról és mikor szeretnék igénybe venni a szolgáltatást. Ezután már küldjük is a beváltható utalványt. Amikor az utalványt beváltják, séfjeink segítenek megszervezni az eseményt: mi legyen a menü, esetleg szeretnének-e az ételhez passzoló borválogatást? Ezt követően séfjeink elintézik a teljes bevásárlást, előkészítést, hogy már felkészülten érkezzenek meg.

Miért nem inkább még egy kenyérpirító?

Sok minden szól amellett, miért maradandóbb egy élmény, mint egy tárgyi ajándék. A tárgyat megszokhatjuk, megunjuk a mindennapok részévé válik. Azonban az élmény, velünk marad és sokáig emlékezni fogunk rá, mint különleges, érdekes ajándékra.

Ha nekünk nem hisz, álljon itt egy kedvenc idézetünk Thomas Gilovich kutatótól:

A élményeink nagyobb részét jelentik önmagunknak, mint anyagi javaink. Tényleg szeretheted az anyagi dolgaid. Azt is gondolhatod, hogy az identitásod kapcsolódik ezekhez a dolgokhoz, de ennek ellenére elkülönülnek tőled. Ezzel szemben, az élmények tényleg a részünké vállnak. Élményeink összessége vagyunk.” (forrás: Forbes)

Idén szóljon a karácsony a valóban felejthetetlen pillanatokról, legyen a fa alatt élmény ajándékba!

Kapcsolat

A SéfPlaza gondoskodik az igazi karácsonyi ajándékról:

Kérje ingyenes ajánlatunkat és ajándékozzon emlékezetes élményt
Munkatársunk 48 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot. Az Ön dolga csupán annyi, hogy elmondja mire vágyik, mi szállítjuk a megoldást!

Kövessen és ismerjen meg minket!