Angelo Po szakmai nap – Ugo Pradella jön ismét hozzánk!

Angelo Po szakmai nap – Ugo Pradella jön ismét hozzánk!

Angelo Po szakmai nap olasz csillaggal

A Coninvest szervezésében a SéfPlaza Kitchen szolgál helyszínéül az Angelo Po ingyenes szakmai napjának október 10-én 10:00 és 13:00 között. A nap vendége ismét Ugo Pradella, aki az Angelo Po technológiákat mutatja majd be, mint például a füstölés, regenerálás, párolás, pasztörizálás. Izgalmas koncepció, professzionális technológia egy helyen: szakmai nap – olasz ízesítéssel!

Az esemény tökéletesen illeszkedik álmunkba, amit közösen alkotunk támogatónkkal, a Coninvesttel: létrehozni egy olyan helyet Budapest szívében, ahol mindenkinek lehetősége van megismerni a legújabb konyhatechnológiákat és kipróbálni is azokat. Emellett pedig végre lett egy hely, ahol kezdők és haladók tudnak egyaránt kísérletezni menükkel és finomságokkal.

Ugo Pradella

ugo pradella szakmai nap

Ugo Pradella jelenleg az Angelo Po hivatalos séfje, ezelőtt pedig a Forma 1 Ferrari csapatánál főzött. Igazi mediterrán alkat, teli energiával, jókedvvel és olasz temperamentummal. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a Ferrarinál eltöltött idő alatt is számos kalandba keveredett leleményességének köszönhetően. Egyik kedvenc története, amikor megállította Michael Schumacher helikopterét, mert a versenyző szendvicse a hűtőben maradt. A kalandozáson és az extrém helyzeteken kívül azonban komoly munka folyik Ugo konyhájában. A Ferrarinál például különös figyelmet igényeltek a részletek, hiszen komoly előírások és szabályok mentén készültek az ételek. Ott nem volt helye a kísérletezésnek, a sportolóknak előre megszabott ételeket kellett készíteni, hogy azok kellő energiával rendelkezzenek, ugyanakkor egészségesek legyenek. Ugo Pradella jelenleg az Angelo Po hivatalos séfje, mindemellett pedig a Coninvest Food & Design versenyének zsűrije és fővédnöke volt. Ugo ennek az eseménynek az apropóján fejtette ki, hogy a szakmai alázat és elkötelezettség mindenekfelett álló. Tiszteli és figyeli a tehetséges fiatalok munkáját, mert, ahogy vallja: „mindig van tőlük mit tanulni.” Nyitottság és az újdonság ereje az, ami végigkíséri a jó séfet a szakmai útja során – vallja. Figyelni az ötleteket, folyamatosan építkezni, tanulni és megragadni a részletekben – Ugo Pradella eszerint főz, és úgy tűnik, ez lehet a siker receptje is.

Jelentkezés

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, mivel a helyek száma korlátozott.
Visszajelzésed a zsofia.kucsera@coninvest.hu címre várjuk. Kövess minket Facebook-on és az ehhez hasonló szakmai napokról mindig időben fogsz tudni tájékozódni!

Várunk minden szakácsot, séfet és szekmbert, hogy megismerjék az Angelo Po világát!

coninvest szakmai nap