Forbes és Séfplaza: írtak rólunk, olvassátok!

Rólunk írt a Forbes!

Igencsak megörültünk mikor két héttel ezelőtt megkeresett minket a Forbes magazin, hogy szeretne rólunk írni egy bemutató anyagot. Interjú volt ám a javából, egy kellemes hangvételű beszélgetés eredményeként született meg ez a cikk, amit ezúton is köszönünk!

Köszönjük, mert Stella a Forbes főmunkatársa felkészülten jött el, és nekünk is segítenek ezek a beszélgetések abban, hogy lássuk, hogyan fogadja a nagyközönség (vagyis Ti) azt amiben hiszünk: hogy a kulináris élmény nem feltétlen marad mindig egy étterem négy fala között. Útra kelhet a nagyvilágba, vagy akár a saját konyhádba is elérkezhet (hallottatok már a food truck szolgáltatásunkról?)

forbes

Nem csak meghallunk, hanem figyelünk is rád

Hiszünk abban, hogy az étel továbbra is személyes élmény, melyhez pont annyira hozzájárul a felszolgálás, mint a kiszolgálás. Nem arctalan személyek ülnek egy asztal mögött, hanem olyan emberek akik élményre vágynak legyen szó esküvőről, konferenciáról, házibuliról.

Éppen ezért igyekszünk segíteni azokat is, akikkel együtt dolgozunk nap mint nap tanácsokkal, marketinggel és sales-el. Így ők  arra tudnak koncentrálni, amit igazán szeretnek: alkotni.

Így mire eljut hozzád a szolgáltatás, addigra minden kérdés meg van válaszolva és biztos lehetsz, hogy azt az egyedi élményt kapod, amit elvársz….sőt még többet is.

Ennek kapcsán is fontos megemlíteni egy különleges projektünket, a SéfPlaza Kitchen-t. A Klauzál téri piacon készül el szeptember közepére egy professzinálisan felszerelt konyha és rendezvénytér. A céljaink a SéfPlaza Kitchen-nel:

  1. Létrehozni egy konyhát a belváros szívében, ahol világszerte elismert szakácsok tudják bemutatni a tudásuk.
  2. Gasztro inkubátor terület, ahol minden profi és nem profi kipróbálhatja menüit, kreációit.
  3. Rendezvényhelyszín céges eseményekre, bulikra bemutatókra.

Hamarosan jelentkezünk videókkal és rengeteg képpel!