Mindenki megérdemli a gasztro élményt otthonra

Mindenki megérdemli a gasztro élményt otthonra

Gasztro élmény mindenkinek

Nagyon örülünk neki, hogy egyre nagyobb sajtóvisszhangot kaptunk, és egyre több emberhez ér el a SéfPlaza. Ezzel egy időben úgy éreztük itt az ideje eloszlatni bizonyos kételyeket, mivel sokan úgy gondolják, hogy a privát séf bérlés, és az ezzel járó gasztro élmény kifejezetten egy luxus szolgáltatás. Pedig ez nem így van, mi hiszünk abban, hogy a jó szolgáltatás mindenki számára megfizethető és kifizetődő. Pontosan ez az az ok, amiért belevágtunk ebbe a projektbe: hisszük, hogy a minőségi gasztro-élmény mindenki számára elérhető kell hogy legyen, nem csak egy étteremben!

 

7 fős vendégségnek főz a szakácsunk!

Legyen otthon tökéletes a gasztro élmény

Biztosan sokan szembesültek már azzal a szituációval, hogy elmentek egy étterembe, megrendelték a tökéletes fogásokat, várták a teljes gasztro élményt, ám a vacsora végén mégsem volt teljes az öröm, ott maradt a tüske. Ez nem feltétlen az ételek miatt lehetett, hanem egyéb olyan tényezők miatt, melyek apróságnak tűnnek, mégis meg tudják pecsételni az egész estét. Mindegy, hogy a túl rámenős pincérrel, vagy a mellettünk ülő hangos társasággal volt a probléma, a végeredmény ugyan az: nem azt kaptuk amit vártunk, és ez bosszantó.

Az ilyen, és ehhez hasonló tapasztalatok is közrejátszottak szolgáltatásaink elindításában.

Hiszen miért is ne cserélődhetnének fel a szerepek, és mehetne a séf a vendéghez? Ahol megtartva a minőséget, de mégis nyugodt, otthonos körülmények között főzhet egy személyre szabott, a vendég igényeihez igazodó menüt. Ez nem rongyrázás, hiszen a szolgáltatás nem kerül radikálisan többe, mint egy színvonalas étterem.  

Tehát akkor mennyibe is kerül a szolgáltatás?

Ezután jön persze a teljesen jogos kérdés, hogy jó, de mégis mennyibe kerül egy ilyen gasztro élmény? Oka van annak, hogy ezt nincs kint ez az oldalunkon: ahogyan nincs két egyforma vendég, úgy nincsen két egyforma ajánlat sem. A szolgáltatás termeszeténél fogva is teljesen személyre szabott. Így az árképzést sok tényező befolyásolja: függ a létszámtól, a menüsortól vagy éppen az egyedi elvárásoktól.

Ha felkeltettük érdeklődésed és/vagy szeretnél többet megtudni a szakácsbérlésről, kérd személyre szabott ajánlatunkat.