Karácsonyi parti egy konyhában!

Teljesen nyilvánvaló tény, hogy minden parti lelke a konyha legyen szó céges, vagy privát eseményről. Itt összpontosulnak a finom falatok, borok és harapnivalók, nem csoda hát, hogy ez a központ. A SéfPlaza Kitchen pontosan ezért tökéletes rendezvénytér bármilyen karácsonyi rendezvényre, a város szívében. Képzeljenek el egy hatalmas konyhateret, ahol a profi konyha mellett 6 mobil munkaállomás található (vagyis a rendezvénytér tetszés szerint alakítható) és a teljes csapat együtt tud főzni. Így valósul meg a karácsonyi konyha.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Mindenhol jó, de a legjobb, ha finom

És ez tényleg igaz, legfőképp ha karácsonyról van szó. A SéfPlaza Kitchen-t a belvárosban találjuk meg a Klauzál téri vásárcsarnokban, ahol minden alapanyag adott, az igazi hazai ízek elkészítéséhez. Profi szakácsaink pedig segítenek, hogy ez mindenkinek sikerüljön. A 6 munkaállomás elég nagy ahhoz, hogy egy állomásnál egyszerre akár négyen is dolgozzanak egy fogáson. 

Rendezvényterünk átalakítható igény szerint is így, ha szeretnék a teljes csapat élvezheti az egyedi elképzelések alapján kialakítható bár frissítőit, míg a professzionális látványkonyhánkban séf  (ültetve 70, állófogadás esetén 100 fő befogadóképesség) készíti el a finom falatokat.

 karácsonyi konyha

Csomagok

  • Karácsonyi brunch (90 fő, állófogadás)

Szeretné, ha csapata egy finom brunch keretében pihenné ki az évet? Brunch csomagunkban megtalálhatóak a legfinomabb finger foodok, egy egyedire tervezett bárkínálat és legfinomabb borok. Mindenkinek ajánljuk, akik szeretnék, hogy az egész csapat kicsit elengedje magát az év végére. A Kitchen-ben minden prezentációra alkalmas eszköz (projektor és vászon) megtalálható, ha esetleg beszélni szeretnének az eredményekről, melyet a hallgatóság a bárpultban kínált frissítőkkel a kezében tudja hallgatni.

  • Karácsonyi vacsora (70 fő, ülőfogadás)

Magyarország legkiválóbb privát szakácsai közül tudjuk közösen kiválasztani, azt aki az egész csapatnak készít el egy komplett, előre leegyeztetett menüt. Az előző csomaggal ellentétben, itt felszolgált vacsorát (vagy ebédet) kínálunk, ahol a bort és a kísérőket is az ételekhez válogatjuk. A hangulatról a bárpult gondoskodik, és ha a csapat úgy gondolja, az egész 7. kerületi bulinegyed várja őket, hogy együtt ünnepeljék meg az évet.

  • Világkörüli ízutazás (40 fő)

Mindenkiben – legyen akár programozó, akár könyvelő – ott él a szakács. Most itt a lehetőség, hogy egy csapatépítő keretében ezt meg is tudja mutatni! A résztvevők csapatokba állnak össze, feladatuk előre összeválogatott alapanyagokból a legjobb elő, főételt és desszertet főzni az állomásokon (minden állomáshoz tartozik egy indukciós főzőlap, munkapult, minden szükséges konyhai felszerelés és egy sütő). Az elkészített ételeket közösen fogyasztja el a csapat és egymás alkotásait is megkóstolhatják a résztvevők. Minden csapatnak egy extra adag előételt és főételt kell prezentálnia, melyet a SéfPlaza séfje és a zsűri tagjai ítélik meg az ételeket tálalás, kreativitás, és íz élmény szempontjából. A legjobb csapat természetesen ajándékban részesül (SéfPlaza ajándékcsomag). A legfinomabb csapatépítő!

Közös munka – karácsonyi konyha

A közös főzés, csapatépítés egy tökéletes alternatívája a már megszokott – nem ritkán feszengős – karácsonyi rendezvényeknek. Igazi motorja a kollégák közti kommunikációnak, könnyebben alakulnak ki barátságok, életszerű interakciók, amik segítik később a munkában való együttműködést. A SéfPlaza Kitchen egy vadonatúj kezdeményezés, ahol mindez otthonos környezetben történik, így lesz tökéletes a céges karácsonyi konyha.

Öröm a főzésben

A SéfPlaza tapasztalt csapata leveszi a válláról a szervezéssel járó kihívásokat: csak annyi a dolga, hogy elmondja az elképzelését, mi pedig ennek megfelelően személyre szabjuk a megoldást. Ezután már akár be is állhat főzni, mi mindenről gondoskodunk kezdve az alapanyagok beszerzésétől a frissítők mixeléséig.

A városközpont előnyei

Mondtuk már, hogy a város szívében vagyunk? Amikor véget ér “hivatalos” program, és mindenki sikeresen megfőzte/megette/megitta a magáét egy lépésre van csak a szorakozónegyed, így a csapat közösen tovább tud vonulni ahova csak szeretne, hogy kipihenjék a “fáradalmakat”.

Kapcsolat

A SéfPlaza gondoskodik a gondtalan karácsonyról.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot. Az Ön dolga csupán annyi, hogy elmondja mit szeretne, mi szállítjuk a megoldást!

Esetleg kültéri rendezvényt szervez? Akkor Önnek találták ki a food truck szolgáltatásunkat, ismerje meg!

Kövessen és ismerjen meg minket!