Bacsa Gábor

Bacsa Gábor

Date: 26 Jun 2017

Bacsa Gábor 18 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, több étterem konyháját irányította már séf helyettesként, séfként, és executive séfként is.

Gábor jelenleg az Apacuka étterem konyháját vezényli a fővárosban. Itt fúziós bisztrókonyhát visz némi fine dinning beütéssel. Ételeiben megtalálhatók az ázsiai, francia, olasz és magyar konyha vonásai, ízei is, valamint ezek ötvözése.

Ő fözzön nekem!      Ajándékba adom az élményt!

Példa menüsorok

A

    • Currys kacsanyelv, beluga lencse, zellerkrém, sült petrezselyem
    • Aranydurbincs filé, füstölt sárgarépa, csicseriborsó, marinált retek
    • Passion fruit panna cotta, kókusz, csokoládés gyömbér morzsa

B

  • Kecskesajt, barna kenyér, zöldalma, cékla
  • Rosé kacsamell, árpagyöngy rizottó, creme fraiche, málna, paraj
  • Almáspite crumble , borhab