Báthory Gábor

Báthory Gábor

Date: 27 Jun 2017

Báthory Gábor a  húsok igazi fanatikusának tartja magát, legyen szó modern vagy éppen tradicionális BBQ stílusról.

Célja a folyamatos tanulás és fejlődés melynek érdekében olyan különleges konyhatechnológia eljárásokat sajátíthat el mint a sous-vide, konfit, füstölés.

A végeredmény pedig minden esetben egy ízekben gazdag, kiváló minőségű húsétel.

Ő fözzön nekem!      Ajándékba adom az élményt!

Példa menüsorok

A

    • Pisztáciás libamáj terrine, alma-bodza zselé, brioche
    • Sous-vide rozé kacsamell, narancsos sütőtökpüré, füge
    • Steakek, töltött baby cukkíni virág, édesburgonyafánk
    • Fehércsoki mousse, boros baby körte

B

  • Tormás rák-avokádó ceviche, paradicsom velő
  • Faszénen grillezett zöldfűszeres branzino, citrusos orzottó (gersli rizottó)
  • Sous-vide tanyasi vaníliás csirke supreme, viola burgonya, ribizli ragu
  • Bazsalikomos panna cotta, őszibarack