Czigléczky Tibor

Czigléczky Tibor

Date: 26 Jun 2017

Czigléczky Tibor a  kezdetekben lelkes autodidaktaként szívta magába a tudást, majd szinte szerelemmé vált számára a főzés. Szenvedélyesen kutatja a mai napig az új ízeket, és amerre jár a világban gyűjti az új recepteket, szakácskönyveket.

Dolgozott Törökországban, Izraelben, de amire a legbüszkébb, hogy dolgozhatott a Zónában, Huszár Krisztián mellett! Czigléczky Tibor szereti a letisztult ízeket, és a harmóniát. A minőségi kiváló alapanyagokat tartja a legfontosabb szempontnak a főzésnél. Sosem recepthű, mindig a saját ízlésének megfelelően alakítja az ételek ízét, a tökéletes összhang érdekében.

Ő fözzön nekem!      Ajándékba adom az élményt!

Példa menüsorok

A

    • Libamájterrine zöldalma habbal, őszibarackkal, mizunával és édeskaláccssal
    • Szent Jakab kagyló gratinírozva
    • Zöldfűszerkéregben sült bárányborda, karottakrémmel, szarvasgombaolajos burgonyapürével
    • Francia krémes roppanós réteslappokkal

B

  • Paradicsomos gazpacho királyrákkal, korianderrel
  • Langyos polipsaláta paprika jus-sel
  • Fekete szezámmagba forgatott tonhal steak, ponzu szósszal, vanilliás karfiolpürével, erdei gombákkal
  • Gyömbéres panna cotta mangópörével és citrusokkal