Jancsa Jani

Jancsa Jani

Date: 16 Oct 2017

Jancsa Jani nevét mindenki ismeri, ha a burgerekről van szó. Kulináris vezetője az egyik legnagyobb hazai burgerezőláncnak, mindemellett már évek óta blogol a témában, így nem csak hivatás, hanem hobby is számára a burgerkészítés. Emellett folyamatosan telt házas kurzusokat vezet, melyben minden érdeklődőt beavat tökéletes hamburgerkészítés rejtelmeibe, a tökéletes húspogácsától kezdve, a legjobb buciig mindent megtanulhatunk tőle.

Online főzős videóit is több tízezren nézik, melyekben sokkal szélesebb kör felé nyit. Legyen szó akár steakekről, olasz vagy  akár tex-mex ételekről,  Jani garantáltan mindig a legjobbat mutatja.

Jancsa Jani konyhai ars poeticaja szerint nem kell egy ételnek bonyolultnak lenni ahhoz, hogy jó legyen – ennek megfelelően kombinálja ő is a street food elemeit a klasszikusokkal.

Ő fözzön nekem!      Ajándékba adom az élményt!

 

Példa menüsorok

Street food menüsor

  • Pulled Pork Szendvics (lassan készülő cafatos sertéssült kávés barbecue szósszal összeforgatva, kétszínű káposztasaláta, rántott hagymakarika)
  • Libamájas Gourmet Burger (80:20 marhahúspogácsa, szarvasgombás gouda, grill libamáj, sült fokhagymás majonéz, rukkola, grill alma, balzsamecettel karamellizált lilahagyma)
  • Köret: “Bamba” krumpli (masa fries), chipotle majonéz
  • Desszert (édes briós, kétféle csokoládé, málnaketchup, törökmogyoró)

Klasszikus menüsor

  • Fokhagymás, chilis olívaolajon sült garnéla, pirított ciabatta
  • Mexikói pikáns bableves, korianderes tejföl, házi tortillachips
  • Színes borsos sertésszűz, mustáros-rukkolás krumplipüré, csilis áfonyaszósz
  • Juharszirupos-krémsajtos gofri, fahéjas cukor, házi karamell