Kiss Kálmán

Kiss Kálmán

Date: 27 Jun 2017

Kiss Kálmán immár 10 éves tapasztalattal rendelkezik a vendéglátás területén.

Jelenleg egy belvárosi étterem vezető chef pozícióját tölti be. Szereti a fúziós konyhát és újragondolni az ételeket.

A fűszeresebb konyha ízei jelennek meg az ételeiben, de a francia, krémes vajas ízeket is erőszeretettel alkalmazza. Főzés során mindig arra törekszik, hogy a személyiségéből és a gasztronómiai látásmódjából a lehető legtöbbet adja át a vendégei számára.

Ő fözzön nekem!      Ajándékba adom az élményt!

Példa menüsorok

A

    • Citromos gombakrémleves, tárkonyolaj
    • Kacsamell, burgonya torta, kardamonos lilakáposzta
    • Eper tiramisu

B

  • Borjú tatár, répavariációk
  • Lazac, curry-s tökfőzelék
  • Sajttorta pohárban, áfonyazselé
  • Caesar saláta „ahogy én gondolom”
  • Hátszín, zöldborsópüré, barna vajas zöldségek
  • Narancsos csokoládé mousse