Lőrincz György

Lőrincz György

Date: 25 Jul 2017

Lőrincz György törekszik a régi magyar gasztronómia mai modern szemléletű megfogalmazására, enyhe franciás beütéssel. A modern konyha híve, szereti újragondolni az ételeket, új technikákat alkalmazni.  Ezt azonban  úgy teszi, hogy közben tiszteletben tartja a hagyományokat.

Lőrincz  György célja mindig újat, kreatívat alkotni, és nem másolni. Főzés során mindig arra törekszik, hogy a személyiségéből és a gasztronómiai látásmódjából a lehető legtöbbet adja át ételein keresztül  vendégei számára.

Ő főzzön nekem!     Ajándékba adom az élményt!

 

 

Példa menüsorok

A

    • Borjú tatár,mangó, uborka, wasabi
    • Citromos fokhagymaveloute, idény gomba, zöld dió
    • Barna vajas jérce supreme, idény zöldségek, tárkony esszencia
    • Baked alaska

B

  • Pisztráng gravlax, sült mandarin, cékla variáció
  • Zöldborsó veloute, sült kecsketúró
  • Borjú gerinc saltimbocca, habosított burgonyapüré, salsa verde
  • Túró panna cotta, mogyoró tuille, sárga barack textúrák