Molnár Dávid

Molnár Dávid

Date: 26 Jun 2017

Molnár Dávid számára soha nem volt kérdés a, hogy szakács szeretne lenni.

Pályafutását az Astoria szállodában kezdte, majd ezt követően a Régi Sipos étteremben igyekezett elsajátítani a szakmát. Sokat köszönhet akkori mentorainak, akik rávilágítottak arra, hogy a kihívásokkal bátran szembe kell nézni és a kudarcokból nagyon sokat tanulhat az ember. Bízott magában, igyekezett minden munkahelyen a lehető legtöbbet tanulni. Ennek köszönhetően lehetősége nyílt egyre nívósabb éttermekben alkotni (21 Magyar Vendéglő, Prime Steak & Wine, Symbol Budapest, New York Kávéház). Jelenleg a Pavilon de Paris konyhafőnöke  és a mai napig imád kísérletezni és finom ételeket kreálni! Szerencsésnek érzi magát, hogy a szakmája a szenvedélye.

Ő fözzön nekem!      Ajándékba adom az élményt!

Példa menüsorok

A

    • Kacsamáj mille feuille, füstölt angolna, alma
    • Tárkonyos bárány piri piri
    • Argentín Rib eye szarvasgombás burgonyapürével, marinált padron paprika
    • XXI. századi somlói galuska

B

  • St. Jakab kagyló, joghurtos cékla tatár, málna
  • Kacsa consommé, zöldséges sushi wasabi
  • Borjúszűz, rókagombas rizotto, borjú mirigy, zsálya
  • Rákóczi túrós