Pallag Dávid

Pallag Dávid

Date: 07 Jan 2017

Pallag Dávid számára a gasztronómia egyet jelent a mindennapjaival, mindig is próbált a legjobb helyeken főzni és a legjobbaktól tanulni.

Miután bejárta Magyarország legjobb éttermeit a családiastól a Michelin csillagig, Franciaországban folytatta a szakmai pályafutását, ahol kamatoztathatta eddig megszerzett tudását és tapasztalatát egy POLO club kreatív séfjeként. A legnagyobb örömet az jelenti számára amikor látja az asztalnál ülők arcán az elégedettséget, amikor megkóstolják az általa alkotott ételvariációk egyikét.

Ő fözzön nekem!      Ajándékba adom az élményt!

Példa menüsorok

A

    • Házi kenyér szeletek füstölt rozmaringos barna vajjal
    • Zeller velouté kecskesajt szénnel és almával
    • Angus rib-eye füstölt répakrémmel zöldség textúrákkal és póréhagyma hamuval
    • Frissítő citrusos panna cotta crème fraîche-el égetett mandulával

B

  • Házi kenyér tengeri sós vajjal
  • Sáfrányos bouillabaisse paradicsom vízzel makrélával és kagyló variációkkal
  • Tőkehal céklás lila burgonyás “korall zátonyon”
  • Thai panna cotta licsi kaviárral