Pércsi Attila

Pércsi Attila

Date: 26 Jun 2017

Pércsi Attila már egészen fiatal korában tudta és érezte, hogy örök szenvedélye a gasztronómia lesz, és minden, ami ebbe beletartozik: az új ízek, technikák, a folyamatosan újuló technológiák megismerése és felfedezése, elsajátítása, és természetesen az alkotás.

Mindezeket igazán teljessé, azonban csak a mosolygós, elégedett arcok tehetik, hiszen nélkülük nem lenne értelme csinálni! Éppen ezért törekszik mindig újat, kreatívat alkotni.

Hisz abban, hogy ez a gasztronómiai élmény mindenkinek jár.

Ő fözzön nekem!      Ajándékba adom az élményt!

Példa menüsorok

A

    • Langyos lazac saláta
    • Galamb vajas zöldségekkel, céklával és zsályás zellerpürével
    • Garanolás fehércsokoládé mousse, friss gyümölcsökkel

B

  • Vargányás tortelloni, fokhagymás vajmártással
  • Marhapofa kakukkfüves polentával és jus-vel
  • Mille feuille