Szabácsik Márk

Szabácsik Márk

Date: 27 Jun 2017

Szabácsik Márk már 10 éve elhatározta, hogy szakácsként szeretne dolgozni.A kezdetektől fogva erős volt benne az elhatározás, hogy szeretné a szakmát a lehető legnagyobb szakmai igényességgel és alázattal végezni.

Konyhaművészetének meghatározó stílusjegye a francia gasztronómia iránti szenvedélye. Szabácsik Márk  jelenleg kreatív konyhafőnökként dolgozik, és így szeretné megosztani ezt a szenvedélyét vendégeivel. Hisz abban, hogy a gasztronómia élménye mindenkinek jár.

Ő fözzön nekem!      Ajándékba adom az élményt!

Példa menüsorok

A

    • Portobello, szezámolaj, contè
    • Mentás zöldborsókrém, füstölt kacsa, mogyoró
    • Búzasörös malacpofa, burgonya variációk
    • Karamell souffle, málnás angol krém

B

  • Kacsamáj terrine, tonkabab, málna
  • Zellerkém leves, füstölt pisztráng
  • Fürj, marinált nyári zöldségek, ratte burgonya
  • Karotta szivacs, fehér csoki mousse