Tóth Ágnes

Tóth Ágnes

Date: 27 Jun 2017

Tóth Ágnes 12 éve a török kultúra, és azon belül is az a török gasztronómia szerelmese.

Másfél éve kezdte el írni az első magyar nyelvű, török gasztronómiát bemutató blogot. Ezen kívül rendszeresen tart török főzőkurzusokat, lakáséttermi reggeliket és vacsorákat.

Szeretné, ha Magyarországon minél több mindenkinek tudná megmutatni, hogy a török gasztronómia nem csak dönerből és baklavából áll, hanem a világ egyik legszínesebb, legváltozatosabb konyhája.

Legyen a szultáni lakomákhoz hasonlító vacsora vagy egy egész délelőttön át tartó autentikus török reggeli, Tóth Ágnessel az egzotikus keleti élmény garantált!

Ő fözzön nekem!      Ajándékba adom az élményt!

Példa menüsorok

A

    • Gránátalmás bulgursaláta
    • Padlizsános bárányragu
    • Fűszeres rizspiláffal töltött szárított padlizsán és paprika
    • Mandulapuding fahéjjal

B

  • Paprikapasztás diókrém
  • Kurkumás lencseleves chilis olajjal
  • Olívaolajos párolt török zöldbab
  • Kapros-mentás tökragu csicseriborsóval és paradicsommal